Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

amputowałam
ten kawałek duszy
do którego przyrosłeś
jednak wciąż
nie dajesz o sobie zapomnieć
bólem fantomowym

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • silvershadow

    27 March 2019, 09:37

    przyszła mi na myśl terapia lustrzana ... aby ujrzeć odciętą część własnej duszy, niezawierającą dawnego ciężaru.

  • finezja

    26 March 2019, 21:40

    Bo czasami, mimo wielkich starań, nie da się zapomnieć. Pozdrawiam.