Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Anielski dotyk "

Ambrozja artysty
Ty nim jesteś
Potrafiłeś wskrzesić
Co umarło
Było warto?
Odpowiedź znasz
Wskrzeszona Ja
Dziękuję Ci

10.01.2022
22:38

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!