Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ale będzie ładnie

Ale będzie fajnie
Pojechać na wczasy

Pić piwo z przyjaciółmi
Mówić cięte żarty

Przepychać popychać
Puścić muzykę i zatańczyć

A potem rozpalić grilla
I soczyste mięso smażyć

Ale będzie ładnie
Po tej kwarantannie

76 485 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 6 April 2020, 05:56

    też o tym marzę i to planuję, już w maju , Rosa, jaki ty normalny jesteś

  • sprajtka

    5 April 2020, 19:17

    A ja może z krawężnikiem:)

  • sprajtka

    5 April 2020, 19:09

    Tak, czasami pięknie:)

  • RozaR

    5 April 2020, 19:06

    Tu się zgadzamy ale też pieknie sie róznimy :-)

  • sprajtka

    5 April 2020, 18:36

    W końcu się w czymś zgadzamy:)