Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótkie love story

Albowiem byłeś dla mnie zagadką
Wydawałeś się taki pewny siebie
Jak paw patrzyłeś na innych z wysoka...
Ja głupia ladacznica co przymilić się chciałam
By zdobyć miłość życia wszystko bym oddała
Lecz gdy dałeś mi jedną noc szczęścia...
Nie zapomniane pocałunki, objęcia
I ta "nasza" żałosna piosenka przy której szeptałeś czule...
Że kochałeś, że wszystko oddać byłbyś w stanie...
Na drugi dzień bez skrupułów powiedziałeś, że to alkohol
Że wszystko co się stało było głupotą...
Teraz wiem jaki jesteś
Lecz gdzieś w głębi duszy wszystko pozostanie
i zawszę będę pamiętać jakim byłeś draniem
Jednakże to co czuję nigdy nie ustanie...
Zagadka okazała się koszmarem

254 wyświetlenia
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!