Menu
Gildia Pióra na Patronite

akordeonem żalu
wydobywa się melodia

zatrzasnięta w kufrze
bezdomnego artysty

przyjaźń niepisana
ocieka z nut
deszczowym atramentem

11 508 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących