Menu
Gildia Pióra na Patronite

\"Tam, gdzie diabeł mówi dobranoc\"

A kiedy to się skończy,
Kiedy już odejdę
Nikt nie zauważy.
Zagłuszy płacz piorun
Deszcz zakryje łzy

A kiedy to się skończy,
Kiedy umrę?
Diabeł zamknie mnie
w małym plastikowym
pudełeczku

A kiedy to się skończy?
Kiedy zamknę oczy.
Krew już nie napłynie,
Serce pęknie
z zimna

A wtedy diabeł
potrząśnie pudełeczkiem
by usłyszeć szeptaną
modlitwę

Zaśmieje się cicho
z samobójczej pułapki
i ucałuje mnie
na dobranoc

799 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!