Menu
Gildia Pióra na Patronite

(pok)racznie

A kiedy odmówię posłuszeństwa
zapytam ponownie,
równolegle z przeciwstawną myślą
zaprzeczając sobie.
Osiągnięty konsensus?

Egzystuj poczwaro.
Nie ważne ile masz głów,
ile wymyśleń przeciw sobie,
ile strat i zdrad,
ile ciebie w tobie.

5469 wyświetleń
81 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!