Menu
Gildia Pióra na Patronite

W kwiatach

A jednak
porwałaś mnie
na drobne
jak kartkę z zeszytu

A teraz szukasz
jej skrawków
przykładasz do serca
amulet dobrych czasów

Na chwilę wejdę
otworzę butelkę

To dziwne że ciągniemy
do siebie

I nic nie mówimy

To tylko spotkanie
naszych ciał

W kwiatach

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    16 October 2018, 10:38

    Milo widzieć Was .

  • Gaia

    15 October 2018, 20:41

    Dwie pierwsze zwrotki wystarczą.Resztę bym pominęła.
    Dobra próba odpolitycznienia.
    :)

  • danioł

    15 October 2018, 20:09

    banał jakich mało

  • szpiek

    15 October 2018, 15:19

    zmienna*

  • szpiek

    15 October 2018, 12:33

    Kobieta zmienia jest i zmienia mężczyzn

  • onejka

    15 October 2018, 08:28

    RozaR Ty niepolitycznie jesteś całkiem do czytania

  • Julka 10

    14 October 2018, 23:13

    :)

  • 14 October 2018, 22:30

    Fajne.
    Pozdrawiam. :))