Menu
Gildia Pióra na Patronite

A jednak Cię kocham!

A jednak Cię kocham!,
Nie kocham! - powtarzam.
Me serce nie słyszy,
Me serce, uważam,
Zbyt głuche,
Za kruche,
Zbyt głupie,
Za duże.
Nie lubię,
Nie umiem,
Nie wierzę,
Nie kocham.
A jednak Cię kocham! - głupia, powtarzam.

Dla L.

6499 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • 26 November 2015, 20:43

    słabe. i niedojrzałe. jeśli rocznik faktycznie się zgadza to po prostu głupie.