Menu
Gildia Pióra na Patronite

A ja myślałam, że jesteś mój,
Mój i niczyj więcej...
Wiedziałeś, że zadajesz ból?
Że ranisz moje serce?
I jakby było mało smutku,
Żalu, cierpienia i tęsknoty
Mamiłeś słowem, spojrzeniem,
Gestem...
Mówiłeś, kim dla ciebie jestem
I jak ci serce przy mnie bije.
A moje serce?
Teraz niczyje...

/Joanna/

63 495 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    5 April 2011, 19:17

    Kochani, bardzo Wam dziękuję.
    Wiersz jest sprzed jakiegoś czasu, ale nie stracił nic od kiedy powstał. Przesłanie jest przesłaniem...
    Pozdrawiam serdecznie.

  • Bogdan Z

    5 April 2011, 14:19

    ach Asiu ...Ty ciągle w wielkiej formie .... :) pozdrawiam Cię :)