Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie jest Noe

A gdzie jest Noe

Zapytał grzesznik grzesznika

Widziałem go jak odpływał

Zwariował na stare lata

Przesadzał z tą pobożnością

Obrażał nas

Ach

Szkoda go jednak

Odparli razem pobłażliwie

Oddając rozkoszom życia

76 456 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!