Menu
Gildia Pióra na Patronite

a gdyby

a gdyby tak zamknąć oczy
przestać oddychać
obciąć kasztanowe włosy
z oczu wyrzucić błękit

przestać się bać,
że zniknę zupełnie
że mnie już całkiem nie będzie

czy nadal kochać mnie będziesz?
i listy prosto do nieba
śląc białym gołębiem
pisać do mnie będziesz?

a gdyby tak zniknąć
na zawsze
czy będziesz pamiętał?

czy zniknę jak piękny sen poranny
nieodwracalnie

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • słoneczniki

    6 November 2011, 22:09

    Piękne...