Menu
Gildia Pióra na Patronite

Narysuję dla ciebie aniołka*

*Agata Budzyńska - Narysuję dla ciebie aniołka
http://www.youtube.com/watch?v=ndnxufbe2_8

Narysuję dla ciebie aniołka. Będzie
miał bardzo długie nogi,
żeby móc zawsze cię dogonić, skrzydła
to przecież nie wszystko.

Narysuję dla ciebie aniołka. Będzie
miał uśmiech szeroki
od ucha do obcasa, pomieści wszystko,
co zaboli.

Narysuję dla ciebie aniołka. Będzie
miał szerokie ramiona,
które opatulą cię szczelnie nawet wtedy,
kiedy już będą przybite.

Narysuję dla ciebie aniołka. Będzie ---

7492 wyświetlenia
127 tekstów
11 obserwujących
  • 17 March 2013, 10:50

    Piękny wiersz.
    Pozdrawiam :)

  • 15 March 2013, 16:19

    Dziękuję pięknie, bardzo miło Was tu widzieć! :)

  • misiek45

    14 March 2013, 00:19

    Śliczny wiersz choc gości w nim smutek i piękna piosenka:))