Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod adresem

Adresem wybawienia
ciągnionym przez setki
błahych wspomnień
gdzie można
szeptać
nocami
krzyczeć
i bić się w pierś
z wyrzutów sumienia
bądź mi
szatanem
zmorą
mocą zabójczą
kochaj.
Kochaj mimo wszystko.

2700 wyświetleń
54 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!