Menu
Gildia Pióra na Patronite

515

a czasami trzeba po prostu przestać
odpuścić
inaczej żyć
chwycić płaszcz
wyjść,
zostawić ból.

1767 wyświetleń
34 teksty
0 obserwujących
  • Nie płacz Ewcia

    7 October 2015, 19:51

    Nic dodać, może tyle, że tak czasami trzeba. Pięknie !