Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli?

A co jeśli to wszystko zapowiadało się końca początkiem?
A co jeśli zostanę ja i moje myśli?
...Chore myśli, bez pokrycia z rzeczywistością...
To one dawały mi szczęście...
To one sprawiały największy ból...
Bo podobno wszystko w głowie się zaczyna,
Więc dlaczego i tam skończyć się nie może?

132 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!