Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty i nic poza tym

Ach te myśli niesforne
Trudno o porządek
Gdy serce zawsze mocno bije
Na twój widok
Gdy głos twój
Jest tym
Czym staje się woda
Dla spragnionego ciała
Umęczona ma dusza
Nabiera sił
Karmiona twoją cudownością

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących