Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ach Panie Boże

Majka K.

Majka K.

Ach Panie Boże
Koronawirus na świecie panuje, dorosłych i dzieci ciągle morduje.
Och Panie Boże za co to kara?! Za moje grzechy czy grzechy Ikara?!
Ach czemu Panie na świecie coś ciągle się dzieje, ktoś jakiś wirus zawsze rozsieje.
Dlaczego wojny są i przemoc wśród ludzi kiedy to się skończy, kiedy pokój się obudzi. Czemu cierpieć muszą nasze rodziny, przecież nikogo nie krzywdzimy.
Proszę Cię tylko o zdrowie na świecie niech nie cierpi już żadne Dziecię.
Niech odejdzie to zło co przez ludzi przenika niech już skończy się na świecie ta straszna panika. Tak bardzo Cię proszę Panie Boże Kochany bo Ty jesteś naszym Ojcem my Twój Naród przez Ciebie wybrany.
Niech Świat od złego będzie wyzwolony a Ty Panie Boże bądź zawsze pochwalony.
Aut. M. Krzyżopolska 15.03.2020

335 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!