Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ach...
Jak wiele kryje się w tym rumieńcu...
Ach...
Jak wiele kryje się w łzach...
Słowa bezwartościowe nie powiedzą, co w duszy gra!
To, co najpiękniejsze,
chowa się najgłębiej.
Po to, co najważniejsze,
trzeba daleko wyciągnąć rękę...

7490 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!