Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta Irmina...

Ach Irmina
to dziewczyna
każdy chciałby
z nią do kina

Tłum adoratorów czeka
ale ona ciągle zwleka
na straży marketu stoi
jurna taka i odważna
nawet Bonda się nie boi

Kilka sztuczek mistrza Jedi
zna to lepiej
cicho siedzieć

Ma drelichy
but wojskowy
przez dzień nosi
w chmurach głowę
a wieczorem...do poduchy
ćmy jej grają oraz muchy

Rankiem nuci co słyszała
i tak mija doba cała.

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Borys

    15 May 2010, 22:48

    Cudowny ;)

  • Nutka67

    15 May 2010, 21:44

    Bardzo ciepło i melodyjnie.