Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ach gdyby gdybym mógł

Ach gdybym gdybym mógł
władać młyńskim kołem
oddzielał bym ziarno od plewy
gniotem wyścigowym
ach gdybym gdybym mógł
mielić na około głowy jęzorem
kupił bym sobie yutuba
i dodawał wideo 360
nakręcone z jaskiniowcami
nocami i dniami -całą dobę

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!