Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ach, długo jeszcze poleżę
w szklanej wodzie, w sieci wodorostów,
zanim nareszcie uwierzę,
Że mnie nie kochano, po prostu.

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska, Pocałunki

3376 wyświetleń
23 teksty
3 obserwujących
  • 13 August 2021, 19:17

    A gdzie Twój wiersz? :))

    • ToWszystkoNaNic

      13 August 2021, 19:58

      myślę, że lepiej bym tego nie ujęła ;P

    • 13 August 2021, 20:03

      Odwagi!
      Nie musi być lepiej, ale własnymi słowami. :)
      Dobrej nocki. :))