Menu
Gildia Pióra na Patronite

niektórym do szczęścia niezbędne są rzeczy materialne

a wiesz czego nam trzeba
wystarczy że razem
oddychamy
wpatrzeni

w błękit nieba

Krystyna A.Sz. 23.08.2017r.

70 246 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • kuloodporna

    20 April 2021, 22:30

    🌼🌼🌼😊