Menu
Gildia Pióra na Patronite

poza sobą

a wiersze
czytasz między palcami
jest niebo granatowe
i słońce bez zawleczki
kartkujemy świat
wte i wewte
stawiając słowa
na kolana

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!