Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jesteś "

A więc...

"Jesteś "
Jesteś w kąciku mych ust.
Sprawiasz dobre wrażenie.

Jesteś w zmarszczkach mimicznych.
Iskrą w oku.

Jesteś w całym ciele.

Jak Anioł Stróż
Stoisz na straży

Kiedy smutek w duszę zagląda
Ty pojawiasz się na twarzy.

Uśmiech

Losu

?

281 704 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących