Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

A w oczach tylko smutek
Zaklęty nie uwolniony przez wieczność
A w nocy tylko tłumione łzy
Skrywany przed światem szloch
Laleczko nie roń swych łez
Ludzie nie są ich warci
Gdy przyjdzie poranek
Nawet ich nie zauważą
Kolejny dzień
Tańczysz na
Udawanym Balu

1083 wyświetlenia
41 tekstów
4 obserwujących
  • M44G

    30 December 2014, 22:06

    Smutne, lecz piękne. Miłych snów.