Menu
Gildia Pióra na Patronite

Perseidy

A w mojej głowie
myśli jak perseidów
(T)roje od środka
(de)montują
powierzchnie tnące
powierzchnie pnące
się wyżej
się dalej
jak bluszcz
co się pluszczy
we (w)odzie
jesienią nieba
d(r)eszczem.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących