Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego

A Twoje oczy
Nigdy tak puste nie były
Jak w ten dzień, gdy się rozstaliśmy
Kiedyś tak piękne i iskrzące
Teraz na mnie nie patrzące
Mętne spojrzenie
Wzrok nienawiści
I tylko pytanie jedno mam bowiem
Dlaczego to stało się teraz, gdy znowu jesteś w mej głowie

160 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • krysta

    27 June 2013, 12:07

    życie płata figle - wiersz ładny...pozdrawiam :)