Menu
Gildia Pióra na Patronite

Człowiek w pustym mieszkaniu

A teraz jeszcze
Ty- którego nie ma
Już nawet mi się nie śnisz
a przecież jesteś
wystarczająco daleko
aby się śnić
Taki spokojny jesteś
w tej swojej nieobecności
a tu
wojna jest
wicher dmie
Wiesz, to był straszny wiatr,
jak na czerwiec
Zastanawiałam się czy
nie marzniesz mi tam,
w tej ziemi

4959 wyświetleń
61 tekstów
6 obserwujących