Menu
Gildia Pióra na Patronite

plotka

a słowo
bólem się stało
i wrosło w codzienności
zamknięte usta palą ogniem
a brak sumienia śpiewa pieśni
o człowieku

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
  • marka

    20 February 2012, 20:20

    Strzał w dziesiątkę ta miniaturka.
    Ciekawa.

  • motylek96

    20 February 2012, 19:45

    dobre