Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuję

A serce tak boli gdy Ciebie brak
Pustki wiatr w oczy wieje mi
Powodując w mych oczach łzy
Samotność ogarnia nocą mnie
Bo teraz śpisz a ja tęsknię

10 393 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących
  • Albert Jarus

    26 May 2012, 23:10

    chwytający

  • marka

    26 May 2012, 21:23

    Krótko, ale jakże soczyście i dosadnie.

  • sparkling angel

    26 May 2012, 16:58

    ładne ale smutne ale zazwyczaj to co nas zachwyca to i smuci zarazem