Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanurzeni

A przecież ona
Przedstawiła się dotykiem dłoni
Chłodna i subtelna
Trochę niepewności

Oczy dopełniły czary
Obraz pełny i uczciwy

W chwili tamtej
Imię nie miało znaczenia

Dwoje ludzi
W czasie i przestrzeni

Zanurzeni

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • Naja

    11 May 2018, 21:47

    Bardzo ładny wiersz :-)))

    Wyjątkowo zmysłowy, delikatny, zawoalowany...

  • LadyDi

    10 May 2018, 23:28

    ...wiersz zawiera ogrom emocji, w relacji dwojga ludzi
    wyczuwalny, klimatyczny
    ...tytuł jakby powtórzony Zanurzeni/Zanurzona :)
    wiersz na