Menu
Gildia Pióra na Patronite

Test dla studentów medycyny

A) Podaj przyczynę odejścia danego osobnika
na podstawie znanego utworu literackiego.
B) Czy możliwe byłoby zastosowanie rezonansu magnetycznego
dla wybitnie zakochanych.
---------------------------------------------------------------------
Zbliżał się do ust dziewczyny
był coraz bliżej
bliżej.
był już na grubość paznokcia
ale zapragnął jeszcze coś powiedzieć.
- Jak nektar chciałbym pić ich słodycz.
Dziewczyna rozbawiona rzekła:
- Czyje to słowa?
Nie zbliżył się do ust dziewczyny
odchylił głowę na odległość wieku
i skonał.

10 380 wyświetleń
98 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!