Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagadka

A pamiętasz te czasy
W, których powoli odkrywałaś świat
Był dla ciebie wielką zagadką
Którą próbowałaś rozwiązać
A dziś?Żałujesz, że w ogóle zaczęłaś
Ją rozwiązywać...

1266 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • Rikitikitawi

    26 April 2014, 14:36

    Też przeżyłem takie czasy, ale wtedy byłem mały
    Chciałem cofnąć wszystkie basy, chciałem cofnąć dla zabawy...;)

    Rozwiązania były proste w nich zagadki pochowane,
    dalej idę z tym ciosem i odkrywam ten świat cały...:P