Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń

A nawet jeśli
rozmyje nas deszcz
to pozostańmy
na zawsze

A nawet jeśli
przypiecze nas słońce
to pozostańmy
na zawsze

A nawet jeśli
podtopią nas łzy
to pozostańmy
na zawsze

A nawet jeśli
będzie nam źle
to pozostańmy
na zawsze-

razem.

* dedykowane najwspanialszej K.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących