Menu
Gildia Pióra na Patronite

Perony wspomnień

A my wciąż wracamy na perony wspomnień,
Gdyż nie możemy zapomnieć,
O osobach które kochaliśmy,
A z którymi szczęścia nie znaleźliśmy..
O przyjaciołach- tych prawdziwych,
O tych, którzy odeszli i tych żywych,
O bliskich, których nie ma już na tym świecie,
A którzy nadal żyją.. w naszych sercach.. sami wiecie...
Ja zaś rozglądam się po peronów tych terenie..
Wsiadam do najbliższego pociągu i odjeżdżam.. w zapomnienie...

188 wyświetleń
1 tekst
1 obserwujący
  • Archangel_Marco

    11 December 2011, 12:57

    Nie.

  • zugimihau

    8 December 2011, 01:20

    wszystko kiedyś wraca:)

  • anita022

    7 December 2011, 18:24

    super! ;)

  • Archangel_Marco

    7 December 2011, 16:21

    Bo takie pamiętanie jest dobre, jest właściwe...
    A kto wie, czy odjechać takim pociągiem z myślowej mgły nie jest dobrym rozwiązaniem?