Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkaliśmy jesień...

A my, tak onieśmieleni,
w oczy nasze zapatrzeni,
czarem chwili zachwyceni.
Łakomi każdego słowa,
zdolni kochać wciąż od nowa.
- Patrzy na nas Nieznajoma.
Tak, to Jesień - oniemiała,
ubarwiona liśćmi cała.
Ona też się zakochała.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących