Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może miłość to nienawiść

A może to wszystko nie ma sensu?
Może wiatr nie wieje,
rzeka nie płynie,
a słońce nie świeci?

Może miłość to nienawiść,
biel jest czernią,
życie śmiercią?
A może nie ma,
nie ma sensu…

Lecz gdyby tak, gdyby wszystko było na opak,
to by znaczyło,
że sens jest właśnie tam,
gdzie go nie ma.

10 957 wyświetleń
85 tekstów
8 obserwujących
  • marka

    1 July 2010, 11:20

    Fajna inwersja.
    Życie to świadomość...
    Ciekawy.