Menu
Gildia Pióra na Patronite

a może….

A może to dlatego
że chciałam zbyt mało
wielkości….

Książkowej
niezawodności…

Szeptu
wspomnienia…

Poskładanego
sercowego rdzenia…

Tylko wizji….

Może zbyt dużej…
Głupawo marzeniej…

Tylko wizji...

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • Pechowa_

    22 December 2012, 19:34

    Świetny wiersz...

  • 22 December 2012, 19:19

    A ... może ;)

  • CzerwonaJakKrew

    22 December 2012, 19:18

    Dziękuję…
    W tym samym momencie, Ulu, pisałam opinię do Twojego wiersza… Telepatia… :))

  • 22 December 2012, 19:14

    Uwielbiam tu wracać. I zatapiać się w Twoich słowach.

    Pozdrawiam.

  • 22 December 2012, 19:13

    Prześliczny wiersz:)

    Podoba mi się:)

    Pozdrawiam miluśko:)