Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stop transplantologii

Może problem jest
A może go nie ma
Na innej witrynie
Ciekawa sukienka
Kotlet wegański ze soi
I piesek w wakacje porzucony

A ja krzyczę stop transplantologii
Bo jest czarny i przerażający
Rzeczywistości wymiar trzeci

Tam tną nożem dzieci

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!