Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na egocentryzm

A może popychadło jest trafnie popychane
A może miernota zbyt wysoko mierzy
Zwyczajnie nad wyraz
Ludzie oceniają
I tam gdzie kłamstwo wyczują
Po prostu
Przeganiają

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!