Menu
Gildia Pióra na Patronite

przemawiać doskórnie

a może dzisiaj dla odmiany, wrócić do tego co pierwsze
miast ludzkim głosem, przemówić
zwierzęcym gestem

utulić
dotknąć, musnąć, liznąć
oprzeć głowę

w cichej nocy
tak życzyć sobie

wczoraj

14 299 wyświetleń
197 tekstów
25 obserwujących
  • 13 February 2014, 19:41

    I jak Ci się udało JUTRO?
    Pozdrawiam :)

  • Taleja

    12 February 2014, 23:40

    w przeżyciu i do życia odwieczne

  • fyrfle

    4 February 2014, 20:57

    Fajne , uskrzydlające.

  • Gaia

    10 January 2014, 21:16

    Nie tylko w tamto "wczoraj",
    ale na każdy dzień życzmy sobie
    tak po pierwsze i następne...
    :)

  • onejka

    29 December 2013, 19:26

    Nie mogłabym sobie odmówić otarcia, takiego niewinnego szuru-buru, też ;)

  • słoneczniki

    25 December 2013, 16:38

    Gesty... czyżby oby na pewno zwierzęce....
    A jakże wyczekiwane...

  • eskimoska86

    25 December 2013, 15:48

    :* od Mikołaja