Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jego Tron (piosenka)

http://www.youtube.com/watch?v=FqLpLELcz-0
A mówił kruk, że będzie źle,
że krew poleje znowu się.
A gadał kruk, że przyjdzie On,
ale to my przed Jego Tron.

Krew leci, płaczą dzieci, matki piekłem wyją.
Kat kroczy, pali oczy, szyję rżnie za szyją.
Kres świata, śmierć przeplata węże podłą żmiją.
Uciekają, ale przecież oni już nie żyją!

A mówił kruk, że będzie źle,
że krew poleje znowu się.
A gadał kruk, że przyjdzie On,
ale to my przed Jego Tron.

Konający dychać chcą, lecz duszą się powietrzem.
Kwiczą ludzie gorzej niż te zarzynane wieprze.
Wilk dzika, bawół byka, żmiję wąż przeplata.
żyć czy umrzeć - co jest lepsze
gdy to koniec świata!?

A mówił kruk, że będzie źle,
że krew poleje znowu się.
A gadał kruk, że przyjdzie On,
ale to my przed Jego Tron.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!