Menu
Gildia Pióra na Patronite

A miłości
tak wiele,
że jak
para
się skrapla
to umyka
w postaci
łez.

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Es van Guard

    2 August 2022, 07:38

    Piękne. Takie proste, takie znaczące, takie do myślenia-do przeżycia... 🙂👌