Menu
Gildia Pióra na Patronite

najciszej

a ludzkie życia jak liście
wirują czas jakiś na wietrze
lecz gdy spadają
to zawsze bezszelestnie

17 968 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
  • AnnMaria

    11 November 2011, 22:06

    Niezwykle prawdziwe...

  • Pytia

    20 April 2011, 20:28

    mądra myśl...w paru słowach ogrom treści zaklęty

  • motylek96

    20 April 2011, 12:52

    ...wirują, tańczą i przemijają
    Nostalgiczna,ładna miniatórka

    Pozdrawiam:)