Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ku.. w limuzynach

Wczułem się w sytuacją osoby oskubanej z dorobku swego życia

Występuję więc w jej imieniu
i w jej imieniu nazywam po imieniu
I ze względu na tą krzywdę
Nie wolno nikomu zmieniać tego
....................................................................................................................................................

A kto to taki poszedł do paki
A czemu poszedł a dlaczego

Ano pisał takie umowy
Że jak kto nie dotrzyma terminu
Temu od kary ugną się nogi

A jak zaradzić na takie karanie
Zapłacić zapłacić bo rządzą dranie

A kto to jedzie w limuzynie
Kto to są ci panowie ładni tacy

A to koledzy koledzy od wspólnej kasy
Od amber gold WAT-u i paliwa
Oto niedawno rządowa ekipa

A jak a jak na nich wołają
Jakie nazwiska jakie imiona mają

Różnie mowią różne imiona
Lacz jeden przydomek wspólny
To ku.wy

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!