Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (A kiedyś dobrze już będzie)

A kiedyś ja i Ty
Którego imienia nie znam jeszcze
Usiądziemy sobie w sadzie na trawie
Pogoda stanie się słodka jak my
Będziemy się zajadać czereśniami
I sok czerwony będzie kapał z naszych ust
Poplamimy sobie białe koszule
A potem z nieba zakwitnie burza
Zapachnie świat
Nie rozpuści nas deszcz choć
Zatańczymy boso trzymając się za ręce
Moknąc krzycząc śpiewając i spadając
Śmiać się będziemy prosto do nieba
Łapać oddech wiatru do słoika i motyle
W brudne kieszenie oczka
I nie powiesz mi już że kiedyś będzie dobrze
Nie będzie kiedyś
Będzie już

29 247 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!