Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc......

A kiedy zmrok ziemię otuli
I gwiazdy rozbłysną na niebie
Ja będę stac w samej koszuli
Czekając z nadzieją na ciebie

Ty przyjdziesz,przytulisz mnie mocno
I weźmiesz mnie bosą na ręce
Położysz mnie w łóżku stanowczo
I będziesz ode mnie chciał więcej

Całując cię oddam się cała
Gdy mocno mnie wtulisz do siebie
Zapachem twym będę pachniała
I bardziej się wtulę do ciebie

A rano gdy będę już we śnie
Położysz mi różę przy dłoni
Odchodząc -kochana- mi szepniesz
Dotykiem twych ust na mej skroni.

109 551 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • misiek45

    5 May 2012, 20:36

    Dziękuję za miłe słowa

  • Inel

    5 May 2012, 20:21

    Zapachem twym będę pachniała
    Przemawiasz do zmysłów. Bezpretensjonalnie. ;)
    Pozdrawiam. ;)

  • miramija

    5 May 2012, 10:32

    Ładnie, tak czule i delikatnie :)

  • agniecha1383

    5 May 2012, 09:16

    Rany Boziu!!!Moja wyobraźnia podszeptuje...że tez tak chcę:)Prześliczny...i powiem Ci więcej przeskakując z mojego wiersza na Twój to już taka króciutka telenowela...zdaje mi się tylko ze powinnam w te tany na łące w koszulce nocnej wyjść:)Ach jak ja uwielbiam takie wiersze od których motyle nie nad łąką fruwają a w brzuszku:) pozdrawiam prześliczny...