Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

A kiedy przychodzi noc kładę Cię w myślach na poduszce i przytulam mocno do serca... Kiedy już jest ciemno wtedy choć Cię nie ma jesteś tu ze mną... Obejmuje Cię dłońmi i pieszczę Twoje usta byś poczuł jak Cię pragnę, jak bardzo chce dotykając czuć Twoją bliskość... Dawno zapomniałam jak może szybko bić mi serce... Motyle trzepocą mi w brzuchu jakby oszalały ze szczęścia... Tak przyjemnie jest znów czuć i oddychać... Tobą. Bez lęku i strachu, bez troski o jutro.. Bo byłeś wczoraj, jesteś teraz i wstaniesz ze mną jutro...

3467 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!