Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odchodzisz

a kiedy odchodzisz
tylko smutek zostaje w moim sercu
a kiedy odchodzisz
zabierasz moją duszę ze sobą
kiedy odszedłeś
zostałam ukarana

śmiercią nie w twoich ramionach.

1864 wyświetlenia
19 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!